Praktijkverhalen

met een hoofdrol voor de Botgroeistimulator

Het succes van de Botgroeistimulator in de praktijk

Gebruikers van de Ossatec Botgroeistimulator zijn bij uitstek geschikt om toe te lichten hoe dit apparaat in de praktijk werkt. In dit onderdeel vindt u praktijkverhalen van zowel profsporters als mensen zonder een professionele sportachtergrond. Laat u overtuigen door de aansprekende resultaten die deze gebruikers dankzij de Botgroeistimulator hebben behaald.

"Alles wat bijdraagt aan de genezing, grijp ik aan"

Marianne Vos

Als geen ander beheerst Marianne Vos alle wielerdisciplines. Of het nu gaat om veldrijden, baanwielrennen of een wegwedstrijd; de wielrenster uit Meeuwen grossiert in dagsuccessen, wereldtitels en gouden medailles. Op de Olympische Spelen in 2008 behaalde ze het goud op de puntenkoers, en voor de Spelen in 2012 stond de wegwedstrijd hoog op haar agenda. Twee maanden voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar, brak Marianne Vos haar sleutelbeen. Mede dankzij de Botgroeistimulator was ze snel weer op de been. Met goud als gevolg!

Lees verder >

"Elke dag dat het genezingsproces wordt verkort, is voor mij pure winst"

Niels Albert

De Belgische veldrijder Niels Albert is een van de grote namen in het internationale wielerpeloton. Op zijn palmares staan vele Superprestige- en wereldbekeroverwinningen en een nationale proftitel. In zijn eerste jaar als beroepsrenner behaalde hij in februari 2009 de wereldtitel in de hoogste klasse. Een prestatie die Niels Albert drie jaar later in Koksijde voor eigen publiek herhaalde. Bijna stak een ongelukkige polsbreuk hier een stokje voor.

Lees verder >

"Het draait maar om één ding: een Olympische medaille"

Raymon van der Biezen

Als professioneel BMX-racer kent Raymon van der Biezen de gevaren van zijn sport als geen ander. Bij de hoge snelheid op de crossbaan, ligt de kans op fysiek contact met andere fietscrossers voortdurend op de loer. Voor de topsporter uit Heesch werd in oktober 2011 de weg naar de Olympische Spelen in Londen in één klap een stuk langer. Tijdens een wedstrijd in Genève brak hij zijn pols op zes plaatsen. "Je krijgt maar een paar momenten om je voor de Olympische Spelen te plaatsen. Door zo'n blessure komt je kans op een medaille op de tocht te staan."

Lees verder >

"Mede door dit apparaatje heb ik opnieuw de winst gepakt"

Jeffrey Herlings

Jeffrey Herlings won zo ongeveer alles wat er te winnen valt in de motorsport. Ook dit jaar was hij goed op dreef, totdat hij op 17 augustus zwaar ten val kwam en zijn schouderblad brak. Het seizoen leek voorbij. Door de Botgroeistimulator van Ossatec herstelde Jeffrey echter wonderbaarlijk snel en kon hij drie weken later alweer aan de start verschijnen bij de Grand Prix in Lierop. Vol overtuiging pakte hij ook daar weer de winst. "Dit apparaatje kan ik iedere topsporter aanraden. Ik dank mijn titel eraan."

Lees verder >

"Het is ongelofelijk maar waar"

Lisette van Boxel

Van je sokken worden geskied op een berg en vervolgens maanden vol pijn en wanhoop thuis zitten. Het is het verhaal van Lisette van Boxel uit Uden. Na een skiongeluk in januari 2011, moest ze een jaar revalideren van een subcapitale humerusfractuur. Het herstel verliep moeizaam en progressie bleef uit. Toen de arts vertelde dat een schouderprothese de enige oplossing was, nam ze zelf het heft in handen. En met succes, dankzij de botgroeistimulator van Ossatec.

Lees verder >