Nieuwsbericht

van Ossatec Benelux BV

Een breuk die niet geneest en wachten op een operatie?

Nu ziekenhuizen de reguliere zorg steeds verder terug schalen als gevolg van covid-19, worden de wachttijden weer langer.

Om 6 tot 8 weken thuis te moeten zitten en daarnaast beperkte mobiliteit te hebben vanwege een gebroken arm of been is al vervelend genoeg.

Als daarnaast de controles uitgesteld worden en de breuk nog steeds niet goed genezen is, wordt het al snel héél erg vervelend! En dan hebben we het nog niet eens over een eventuele operatie waarvoor de wachttijd door de drukte in de zorg al snel 3 of 4 maanden is.

Dit klinkt als een horror scenario, maar het is voor veel mensen realiteit. Het goede nieuws is dat u in de tussentijd niet zinloos hoeft gaan zitten afwachten!

Hoe dan?

Door dagelijkse ondersteuning van het eigen genezingsproces met een botgroeistimulator.

Uw eigen lichaam maakt botcellen aan. Soms is dit proces verstoord, waardoor het langer duurt of helemaal niet geneest. Een medisch specialist kan niet altijd goed aangeven hoe dit proces verstoord geraakt is. Bij bijvoorbeeld diabetes patiënten of mensen met osteoporose is dit een veelvuldig gesignaleerd probleem.

Is deze methode wel veilig?

Ja. Heel lokaal worden de botcellen geactiveerd door middel van een magnetisch veld. Dit veld is van nature ook al aanwezig. Er is dus geen infectiegevaar, narcose of ander medicijngebruik nodig wat weer belastend kan zijn voor uw lichaam.

Dat kost zeker wel wat?

Onze behandelmethode is opgenomen bij de Nederlandse Zorgautoriteit, de NZa.

Dus met goedkeuring van uw specialist kan het ziekenhuis deze kosten declareren bij de zorgverzekeraar.

Daarnaast zijn werkgevers ook vaak gebaat bij een snelle terugkeer van hun medewerkers. Sommige werkgevers betalen de botgroeistimulator daarom voor hun medewerkers.

En werkt het altijd?

85% van de behandelingen van mensen die wij hebben ondersteund in hun genezingsproces met de Ossatec botgroeistimulator heeft tot een positief resultaat geleid. 

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op via info@ossatec.eu of telefoon 0413 26 52 81. We kunnen u in 5 minuten vertellen of de botgroeistimulator een geschikte behandeling is voor uw breuk.